Difference between revisions of "QPF Bocins de Poesia"

From FouWiki
Jump to navigation Jump to search
m (0bit moved page QPF Poesia to QPF Bocins de Poesia)
 
(No difference)

Latest revision as of 12:31, 15 December 2021

QPF Poesia es l'acronim de Quasi Pensava Feliçment Bocins de Poesia. Ès el que es podria anomenar un projecte de persistència poètica que recull l'herència del que queda de Quizás poesía fanzines, dels viatges espacials a lloms de Uter0xid, de les perfomances de la Filosofia Cíborg i altres experiències en els marges d'allò possible i que no han tingut la força de devenir pàgina wiki. Projecte nascut a Calafou, paratge aquest que li és origen i límit a l'interior del qual giravolta i giravolta com pantera engabiada. QPF Poesia neix amb la idea de ser la frontissa de publicació dels projectes vitals de la singularitat DIY Enriqueta Font en tant aquesta es resisteix a desapareixer sense lluitar per dir-se.

Línies de desenvolupament

Decembre 2021

- Traducció al català del poema Un Coup de Des de Stephane Mallarmé.

- Consolidació d'una taula d'entrenament mixta entre el taichi inventat i la dança improvisada, susceptible d'evolucionar cap a una performàtica espectacular.

- Embolcall textual, recerca d'una emergència discursiva que pugui empendre les formes d'allò que s'entèn per poesia. O dit d'una altra manera, seba de paraules per a protegir-se amb l'ajut d'un llapis i una colecció de llibretes de les derives feixistes del viure i l'assessina desesperança.

- Construcció d'una plataforma de volcat poètic.